Bitcoin Miner granskning

Det finns många Bitcoin Miner Investing-recensioner på nätet idag, men du kommer att ha svårt att hitta en så tydlig och omfattande som denna! Vi har sammanställt all information du kan tänkas behöva om denna plattform – från investeringsalternativ, via handelsavgifter till kundservice.

Så låt oss dyka in!

Vad är Bitcoin Miner?

Bitcoin Miner står för Social Finance, vilket är ett amerikanskt företag för privatekonomi på nätet. Moderbolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, från hypotekslån till refinansiering av studielån. Bitcoin Miner Investing är en av företagets flaggskeppsprodukter.

Bitcoin Miner Invest lanserades redan 2018 och erbjuder avgifts- och provisionsfri handel med börshandlade fonder och aktier. Tjänsten har nyligen bytt namn till Bitcoin Miner Active Investing.

I takt med branschens tekniska utveckling introducerade Social Finance under 2019 Bitcoin Miner Automated Investing. Roborådgivningstjänsten innebär inga förvaltningsavgifter. Men vi kommer att fokusera på den saken senare i den här Bitcoin Miner Invest-recensionen. Läs vidare!

Hur fungerar Bitcoin Miner?

Det finns två huvudsakliga kontotyper att välja mellan när du använder Bitcoin Miner Invest. Det första är ett aktivt investeringskonto, som ger dig fullständig kontroll över att köpa och sälja vilka fonder och aktier du vill.

Det andra alternativet är ett robotrådgivarkonto, som också kallas ett passivt investeringskonto. Som alla Bitcoin Miner-recensioner kommer att förklara ger det här kontot dig en förbyggd portfölj baserad på din monetära situation och önskad risknivå.

Branschexperter skapar Bitcoin Miner robo advisor-portföljer för att spegla ett brett sortiment av ekonomiska situationer. Därför är de mycket lämpliga för investerare som saknar erfarenhet av finansmarknadens värld eller som vill spara tid och ansträngning vid valet av tillgångar.

Bitcoin Miner:s tjänster omfattar även SEP IRA-, Roth IRA- och Traditional IRA-pensionskonton.

Vilka krav ställs på kontona?

Det är relativt enkelt att öppna ett nytt konto och börja investera med Bitcoin Miner. Allt du behöver göra är att ange ditt namn och ge några andra personliga och kontaktuppgifter. Därefter måste du svara på några frågor om din investeringserfarenhet och risktolerans. Det borde bara ta dig cirka två minuter att registrera dig.

Eftersom Bitcoin Miner Investing sätter säkerheten först och vidtar alla åtgärder för att förhindra identitetsbedrägerier bland användarna kan de be dig att lämna in en kopia av din legitimation för att bevisa att du är den du utger dig för att vara. Verifieringsprocessen kan ta upp till några arbetsdagar, vilket är en branschstandard.

Hur börjar man handla?

Allt du behöver göra för att börja handla med Bitcoin Miner är att logga in i mobilappen och välja ikonen „Invest“ längst ner på skärmen. Därefter klickar du på förstoringsglaset, ikonen „Search“, för att komma till handelsskärmen. Du kan söka efter ett värdepapper genom företagsnamn eller symbol. Du kan också helt enkelt klicka på en tillgång från din bevakningslista.

Som nämnts tidigare i den här Bitcoin Miner-granskningen har du flera olika typer av konton att välja mellan, inklusive Traditional, Roth och SEP IRAs samt beskattningsbara mäklarkonton. Du kan använda det automatiserade investerarsystemet med alla dessa konton om du vill göra det.

När det gäller finansiering kan du antingen koppla ihop dina investeringskonton och personliga bankkonton eller göra en penningöverföring, rollover, banköverföring eller check. Om du uppfyller vissa krav får du omedelbar tillgång till upp till 1 000 dollar vid första insättning. Om du inte är berättigad till omedelbar tillgång kommer dina pengar att vara tillgängliga inom cirka fyra arbetsdagar.

Kommentare sind deaktiviert.